בית הקלייה CoffeeLab כבית קפה שהוקם על ידי בריסטה שלמד דרך רגליו את רזי המקצוע, ומתוך אהבה להווי הנלווה לצריכת כוס קפה ביחד עם חברה טובה ושיחה קולחת, כיום מהווה בית הקלייה המשך ישיר של מורשתו שמנוהל על ידי קרוביו.
כמו כן, ב- CoffeeLab נוהגים לשים דגש נרחב על פיקוח אחר חומרי גלם איכותיים המגיעים מחוות גידול מוכרות ושעוברות ניטור ובדיקה מרבית, כמו גם לבצע קלייה על בסיס שבועי על מנת להבטיח את טריותם של פולי הקפה.
לדוגמה, ניתן למצוא בבית הקלייה תערובות חד זני מאתיופיה וגוואטמלה, כמו גם מגוון תערובות שונות המחזיקות באיזונים מגוונים ומשתנים בין מידת החמיצות, המרירות והמתיקות שלהם. בנוסף, קיימות בבית הקלייה מגוון קפסולות נספרסו ממותגים מובילים, כמו גם ציוד משלים לעולם הקפה כדוגמת מטחנות ידניות או מקינטות מסוגים שונים.
למבקרים בבית הקלייה ניתנת ההזדמנות להשלים לצד כוס הקפה גם ממגוון מאפים וכריכים הנעשים על בסיסי יומי בבית הקפה עצמו, כנדבך נוסף לחוויה שלמה יותר.
מקום מהמם ומרגיש שמנוהל על ידי אוהבי קפה אמיתיים, תמיד כיף להגיע. קפה מצויין ומאפים טריים ומשובחים. מומלץ מאוד!
בעיניי הכי קפה הכי טוב מבין כל מה שאני מכיר בתל אביב וירושלים. צוות שאוהב קפה ורואים את זה, כולם יודעים לעזור ולייעץ.
במילה אחת. ואוו!
אנשים שיודעים להתעסק בקפה ברמה הכי גבוהה שיש!
קפה מאוזן וטעים, גם כאספרסו – אך בעיקר נהנתי ממנו בקפוצ'ינו.